Listan 2008

Året som gick....snabb summering......"The List 2008"


Årets insikt: Jag är vuxen, jag får välja själv
Årets bästa köp: Nya LCD-TV:n. 47 tum, FullHD
Årets sämsta köp: Capribyxorna på Vero Moda som töjde sig sig en storlek efter en tvätt
Årets förlust: Teambuildingen på kickoffen...i hällregn...vi kämpade ju tapprast av alla men vann inte :(
Årets fest: Jag måste nog säga Lillejul i år igen, så sjukt bra fest, på ALLA sätt och vis
Årets utttyck: Glimrande!
Årets Ågren: Dagen efter räkskivan på ballongeriet
Årets nya vänskap: K.S - helt klart
Årets film: Är det filmen från förra nyår kanske...den som skall raderas och brännas...förstöras, förintas!
Årets bok: Män från Mars, kvinnor från Venus - den har hängt med hela året till å från.
Årets överraskning: Midsommardagen då Tman dök upp
Årets vurpa: Åre, april, svartblå fot. Jag önskar jag kunde säga att det var pga svarta pister och stora hopp...
Årets skämt: Fortsättningen av Prisonbreak...
Årets berg-å-dal-bana: Maj-juni...punkt.
Årets skiva: KentBoxen, Coldplay - Prospects march
Årets missade konsert: Coldplay Globen
Årets emotionella vinst: Tman - my man
Årets TOKvinst: Chefens pris på sommarfesten. VD:n utsåg sin favorit = mio!
Årets låt: Viva La Vida
Årets dyraste utgift: TV:n
Årets nykomling i MP3:n: Detektivbyrån, Jason Mraz, Simone White,
Årets upplevelse: Födelsedagsfirandet med Tman, spa, "The Basement", 7 rätter, vad mer kan man önska?
Årets glädjebesked: Alla bäbisar överallt. Under 2008 har 19 personer jag känner blivit förälder. Helt sjukt vilket babyår, och glädjebesked i genomsnitt 1,5 gång i månaden =) Och fler är på gång!
Årets saknad: Tid - jag har saknat tiden

Nya kategorier:
Årets äventyr: Forsränningen i Dalarna
Årets spel: Simpsons på PS3, alternativt det "barnvänliga" LEGO Batman, även det till PS3
Årets mest puckade kommentar:  "Min mentala hjärna har slutat fungera"
Årets karriärdrag: Från admin och koordinator till webmaster och webredaktör - that´s nice!
Årets place-2-b: Hälsingborg (restaurangen) där många afterworköl intagits och många världsproblem blivit lösta
Årets nykomling i TV-tittandet : Scrubs
Årets konstigaste situation: Träffa exet med hans nya fru, barn och hela faderullan. Lite konstigt var det allt.
Årets sorg: H´s märkliga och plötsliga bortgång. Han är saknad.

GOTT SLUT OCH GOTT NYTT ÄLSKADE ÄNGLAR

Over n out dudes


Så nöjd!

Julen avklarad, delvis hos Tmans släkt och familj, och delvis hos min. Och allt har varit juleglimrande bra.

Jag som är en sådan traditionsmänniska, och som tycker att det är lite jobbigt ibland när det sker förändringar i djupt rotade ting....till och med jag gick ifrån alla gamla traditioner och fix idéer jag tidigare haft kring och om julen. Och se, det blev ju riktigt bra!

På annandagen passade vi på att köpa ny TV+hemmabio....och jädrans vad bra det blev det med. Och det mesta är på plats nu....i vårt nya hem....eller nygamla...eller hur man nu säger. Framförallt är Tman på plats...hemma...och just nu sitter han och spelar lite tv-spel på vår nya...stoooooooora TV. Jädrar vilken kristallklar bild det blir med full HD =)

Så nöjd så nöjd.

Och snart närmar sig nyår, och varför inte ändra traditioner och fixidéer om det också? Jag som alltid hatat nyår....i år drar vi till Rydell o Co med en massa kul och gott folk, lagar gott käk, sjunger singstar och spelar sällskapsspel, kollar på fyrverkerier och dricker skumpa. Och jag tänkte bestämma mig för att tycka om det och inte rädas det nya året.

2008 blev ju riktigt riktigt bra.
2009 kan bli än bättre!

Jag ska snart ta och göra mig årets lista....den är ju stående numera....några traditioner måste man ju hålla på.

Kom snart å hälsa på oss!

Over n out dudes

Hemma!!

Oh, jag har fått mitt bäbis- och barnbehov tillfredställt på ett tag nu. Har varit ute hos bästaste änglarna A&O i Enköping och självklart tagit all tid i anspråk för mina småänglar, mina guddöttrar. De är så ärliga, så härliga, så spontana och man kan lita på dem. Och den äldste känner sig så trygg med mig nu att oavsett om det är mat, läggdags, tröstning eller allmänt mys som gäller så kryper hon upp hos mig.

I morse vaknade jga av stå stora blå ögon bredvid mig i sängen och en klar röst:
- Vakna, gå upp nu. Äta frukost!

Och inget val hade jag. När hon drog av mig täcket och jag protesrerade för att det var kallt, säger hon hur självkalrt som helst
- Ta på dig kläder då!

Hon är inte ens ter år gammal. Och helt bedårande.

Men det tar ut sin rätt, ajg förstår att småbarnsföräldrar hade lite energi till övers för annat, framförallt om man har fler än ett barn. Jag är helt slut efter två dagar.

Vet inte vad som egentligen hänger med från i fredags. Annat än att det dyker upp ett par konversationer i minnet lite här och där, små fragmnet av några som sagt berättat och sagt ett och annat till mig under kvällen. Tänk att det tar ett par dagar innan minner verkar hinna ikapp en =) Men, det var positiva saker, och det är ju skönt.

Och nu är jag äntligen hemma och pysslar. Jag städar, plockar och gör fint därför att imorgon......då är det Dagen. Dagen jag väntat på så jävla länge. Tman kommer upp. På riktigt. Igår hade vi halvårsdag som ett par "på riktigt", och imorgon kommer han. Ihiiiiiiii var härligt!

Sen är det julafton. Först till hans pappas familj, och sen ut till min familj. Juldagen blir hos mamma och pappa med alla mina syskon, och sen blir det ett par kompisar eller tre som ska besökas. Annandagen ser jag fram emot en del shopping till hemmet....typ...vitrinskåpå, hyllor, matta osv så att vi kan göra klart det sista här hemma. Så att vi kan känna oss klara innan den 27 då allting skall inspekteras av hans släkt.

Lite nervigt är det, att träffa släkten för första gången. Hua, det kommer man nog aldrig ifrån, hur gammal man än blir.

Nej, jag tror jag lägger ned för idag faktiskt. Tar ett avsnitt av någon av alla bra serier som ligger hembusade i datorn. Och sen blir det sängen. Snabeldraken tar jag en vals med imorgon (iouh, det lät lite perverst insåg jag nu....men snabeldrake i min värld är ju dammsugaren)

Over n out dudes
/Ögonblink


Blurk

Så, det var den festen, och det arbetsåret.
Allting blev jättelyckat, verkligt JÄTTElyckat. Utställningen klaffade som vi tänkt, hotellet gav nokbra, maten var god, drickat var bra ( ordentlig bar och riktig bartender) musiken var bra (har ont i nacken idag efter allt moget headbangande) , inga galna skandaler (vad jag vet om i alla fall) och ja...jag mår helt ok idag.

Mest trött. Vi höll väl på till femtiden nånting, sen kraschade jag i en grymt skön hotellsäng, bara för att vakna 4 timmar senare för frukost och avfärd.

Men, lite sömn, en sushi och en flaska julmust, sen var man ju människa igen!

Och denna underbara lördagskväll kommer tillbringas i mina mjukisbyxor, i en av Tmans tröjor, med en påse ostbågar och som sagt, julmust. Några serier ska avhandlas, kanske någon film och definitivt ett och annat telefonsamtal.

Over n out dudes
/Sliten Öginblink

Så där ja...

Då var utställningen riggad och klar. Och allt har faktiskt löpt på rätt bra. Fick en kväll hemma idag också, eller ja...jag var ju hemma runt åtta i alla fall och det är fortfarande framsteg. Jag fortsätter med det här att trappa ned =)

Men mest för att orka imorgon. Det ska bli så himla roligt att få partaja loss lite i goda vänner och kollegors lag. Ja, om jag inte har sagt det förr så har jag inte bara kollegor på jobbet, utan två handfull vänner också. Så det ska bli galet roligt. Nästan jämt ser jag fram emot att gå till jobbet för att få träffa dem.

Självklart är det så, att på ett företag med drygt 80 anställda så har man inte bra kontakt med alla, och framförallt....man kommer inte på got fot med alla. Man kan acceptera och välja att inte umgås osv, men kemin kan omöjligt fungera.Och de senaste dagarna/veckor har jag till min faktiska förvåning upptäckt en sådan person. Någon som jag tidigare inte haft någon närmare eller daglig kontakt, eller vare sig känt bu eller bä för, har nu tagit rejält ett kliv bakåt och nedåt på min skala i alla fall. Han har hånat, hunsat och varit...riktigt jävlig mot mig de senaste de senaste dagarna. Framförallt löjliggjort mig inför ett antal fler kollegor. Och det är såklart inget jag direkt uppskattar, men mest av allt blev jag faktiskt paff och undrar vad jag gjort för fel. Men, som tur är, jag är en vuxen människa och får därför själv välja vilja jag vill umgås med, nästan alltid. Och det är jag som har valet att låta det påverka mig eller inte. Jag väljer att tycka synd om honom som måste behandla andra illa för att själv må bra. Det är faktiskt synd om honom. Det är det valet jag gör i denna situation.

Well, det var en liten parentes som stört mig ett tag nu som blev ett litet utlägg.

Hur som.

Nu ska jag äntra badet som ångande väntar å ta hand om min stackars kropp. Efter ledigheten måste jag börja ta hand om den igen på riktigt. Komma igång med träning igen. Börja med att kpöa lite schyssta träningskläder och sen aktivera kortet igen. Det handlar ju bara om att bestämma sig, och jag har bestämt för att inte bry mig och vikt, puffmage, hängröv eller fluffarmar mer detta år. Jag tar det sen...på andra sidan skiftet. Men tills dess kan jag i alla fall ta hand om mina fossingar å ömma muskler.

På återhörande
Over n out, dudes

Slut

Jag är helt slut.
Att köra i 280 så här långt in på jobbets termin är lika med att köra in i kaklet. Med näsbenet före.
Så, min plan är att accelerera lite till och fortsätta kötta en stund till. Det är så jag håller undan förkylningen.

Har ju legat halvdöd de senaste års julledigheter, så i år kanske man ska inta en annan strategi?

Nädå, skämt å sido. Det är galet mycket och bajslånga dagar/kvällar. Idag var jag i alla fall hemma vid 7, bara 11 timmars arbetsdag. DET är framsteg. Jag har hört att man ska trappa ned på beroenden eller liknande...det kanske är det man får göra med jobbet också.

Men på fredag smäller det, och då kommer mitt jobb att belöna sig. Då åker hela företaget ut till Nordic Blue på Lidingö. Vi har hyrt hela hotellet och kommer vara där i ganska precis ett dygn. Under det dygnet kommer vi att annonsera det jobbet jag gjort under hösten i form av releasedatum osv för hemsidan. Vi kommer att guidas genom Minnesvernisaget "10 år och 100 minnen" där jag tillsammans med VD, vice VD och två av delägarna har satt ihop en utställning. Eller rättare sagt...de har plockat ut föremålen...jag sätter ihop utställningen, ser till att trycksakerna blir gjorda och dessutom smyckar hotellet helt enkligt vårt företags profil. Sen blir det spexeftermiddag som uppvärmning inför julbordet, dansen och prisutdelningen. Puh! En härlig kväll är jag helt övertygad om att det kommer bli!

Så någonstans har jag lite energi kvar till att njuta av fredagens kväll. Att sova i hotellsäng går ju inte att jämföra med vår King Size tempur här hemma...men det ska bli rätt nice ändå.

Återigen tackar jag min familj för att vi inte käper julklappar till varandra. För då hade jag ng brutit ihop fullständigt...jag höll ju knappt på att få ihop en utstyrsel med tillhörande skor å smycken å allt sånt.

Well. Nog om det.

6 dagar kvar. Nu är det nedräkning.
Och igår kom galet goda nyheter - TMan har fått jobb. Ett annat än det förra jag pratat om. Han fick det enda jobbet han verkligen verkligen vill ha här i Tokholm. Så jäkla bra! Jag undrar fortfarande när jag ska vakna ur den här drömmen. Jag är så lycklig!

Men nu...en busig cigg och sen blir det sängen.

Mina älskade änglar, snart är jag tillbaka som vettigt folk igen. Då ses vi. På riktigt!
Over n out dudes
/Ogonblink - sista kraftansamlingen


Ha ha...

...i vanlig ordning ett galet inlägg på halvfyllan. Tjejerna var här igår och vi körde en rejäl taco+vinkväll toppat med guitarhero och skitprat. Rätt skönt att bara vara faktiskt, och kul att lära känna ett par av dem lite bättre.

Var lite seg i morse, men pallrade mig iväg till jobbet ändå. En söndag. Undrar vad som hänt med mig, jag jobbar dygnet runt. Jag ser i och för sig slutet på det. Snart är Tman här, och då tänker jag inte stanna en minut extra på jobbet.

Men just nu känns det....ja...mycket. Hemsidan är på G, jag har i stort sett gjort vad jag kan fram till dagens datum, nu väntar jag på två andra personer som ska leverera...sen kanske vi kan sjösätta den före jul. Det vore ju rätt nice faktiskt. Då skulle jag kunna ta en riktig ledighet och inte tänka jobb överhuvudtaget.

Men i vanlig ordning har jag också ett finger med i spelet vad gäller vår julfest i år, tillika tioårsjubileum. VD´n frågade om hjälp....och jag vill så klart vara med på ett hörn. Och då får jag bita i det sura äpplet att jobba extra och över utan att då en penning för det. Vad vill jag åstadkomma med det egentligen?

Well well..
Det jag ville ha sagt igår mellan alla stavfel och försnurrningar, var att Arvikafestivalen 2009 bjuder på Thåström, Detektivbyrån och Depeche Mode. Inte helt fel att gå och se. Men å andra sidan får jag ta mig en tänkare. För det är ju inte det livet jag lever längre, åka på festival och supa fyra dagar i rad. Tack men nej tack. Men musiken kommer jag aldrig någonsin att släppa, den är ju en del av mig. Kan man kompromissa tro?

Nje, nu är det dags för sängen och en god natts sömn. Jag hoppas att drömmarna kan hålla sig borta inatt. Jag är för trött, vill bara sova. Så snälla John Blund, om du hör detta. Kom å strö grus i ögonen på mig och låt mig sova istört hela natten. Please!

Over n out dudes
/Ögonblink

Woohooo

2009 då....Thåström till Arvika i sommar!
Och jag som grät  i somras i Göteborg när jag trodde att jag såg det "sista av honom". ;en nu...Grejtans"

Och detektivbyrån! Helt underbart!

Och vem ska jag gå med sommaren  2009 då???Jag får en extravbiljett, vem vill hänga på?? Och ja, Agip, du har såkalrt förtur!

Jag är full lägga mig nu...ska ju trots allt jobba imorgon, var bara tvcang att s'ga....www.arvikafestivalen.se.

Vi sez

/Ögonblink - lite full å halvdum

Ett par dagar i månaden....

...så hatar jag att vara av det kvinnliga könet.
Det gör ont, jag ser ut som en ballong, får finnar och känslorna är helt uppåt väggarna.

Jag försöker trösta mig själv med att lingonveckan är något fint...att det är det som gör att man sen blir gravid och kan få barn. Och ja, visst är det så. Men just nu myllrar det av så mycket nyfödda barn och gravida magar runt omkring mig att jag ärligt talat faktiskt inte har något som helst förståelse för att jag mår skit under mensen. Jag är liksom trött på graviditeter och småbarn innan jag själv ens får uppleva det. Jag får redan höra allt om svullna fötter, gravidkrämpor och när barnet väl tittat ut så förbyts mammans krämpor mot barnets ditt eller datt. Amning, fast föda, första orden, syskonkärlek,  utebliven sömn och så vidare.

Antagligen kommer jag att bli preciiiiis likadan, det är jag helt övertygad om. Jag tror det är något i hormonerna som gör alla mammor likadana när det gäller just det. Och självklart kommer ens egna barn att vara det bästa som hänt en. Och självklart kommer det att alltid få vara mittpunkten i livet och det häftigaste man upplevt. Det är jag helt övertygad om, och jag förstår också att mammor söker sig till varandra, just för att hitta någon som "förstår det där de just gått igenom och är mitt uppe i". Precis på samma sätt som vi "ännu barnlösa" söker oss till varandra för att få en annan typ av förståelse.

Jag missunnar inte någon av mina älskade vänner att bli föräldrer. Verkligen inte. Jag missunnar ingen det! Och i många fall är det det bästa som hänt mig också och jag har aldrig varit lyckligare som när bästa vännen frågade om jag ville bli gudmor även till deras andra dotter.

Men det handlar inte om det.

Det handlar bara om att jag vill prata om något mer än barn, vagnar, mjölkersättning, sömnperioder, babysitters, första tanden osv. Jag behöver inte prata om något helt annat, det är klart att jag bryr mig om mina vänners nya liv och den nya lilla personen som kommit in i våra liv. Men det handlar om något mer, utöver detta. Något som berör saker utanför barnsfären.

Eller är det kanske så enkelt att allt annat runt omkring en upphör att vara viktigt när ett barn kommer till världen? Det är känslan jag får när jag pratar med alla nyblivna mammor och pappor, att allt annat känns mindre viktigt. Och det är något jag på ett sätt försöker förstå, men samtidigt vägrar acceptera. Världen må stanna till ett tag, för att sen kanske börja snurra åt ett annat håll. Men den stannar inte. Jag vägrar tro det.

Nej, vilken lång utläggning det här blev. Jag vet inte vad jag ville ha sagt med den heller...mer än att jag mår bajs idag. På grund av kvinnliga ting som bland annat hjälper en att såsmåningom bli gravid :)

Jag ska inte bli det - än på länge

Peace out dudes

Ju mer fokuserad jag är....

...desto närmare skärmen hamnar jag med näsan. Det är ungefär samma logik som att man trycker extra hårt på fjärkan när batterierna håller på att ta slut.

Hur som, jag har kommit på mig själv ett par gånger idag under intensivt jobbade att jag ibland har näsan inte mer än 10 cm från skärmen. Jag är så inne idet jag gör och pillar ned på pixelnivå med bilderna. Och hur mycket jag än förstorar upp pixlarna, så känns det enklare om man kryper lite närmare. Det gör att huvudvärken kommit smygande och därför blir det ingen plockarkväll här hemma ikväll.

Jag börjar nämligen tröttna lite. Vi saknar ett par riktigt relevanta möbler som liksom ligger lite till grund för att kunna plocka upp resten av grejerna, hyllor, vitrinskåp med mera. Men men...i sinom tid. Men småplock orkar jag helt enkelt inte med idag. Jag nöjer mig med att göra en eller kanske fyra listor (jag och mina evinnerliga listor) över allt som bör göras. Listorna fyllar inte bara sitt syfte genom att hjälpa mig att komma ihåg alla smarta grejer jag kommer på under småtimmarna,,,utan de fyller faktiskt en till funktion....tillfredställelsen över att få bocka av och stryka göromål.

Hm, jag vet. Jag skyller på att jag är administratör. Jag är inte så tragisk som jag verkar. Och just det...jag är ju faktiskt inte administratör länge. Jag är ju webbredaktör. Thats nice! Äntligen en riktig titel! Och äntligen gör jag något jag är utbildad till, och dessutom tycker är roligt.

Jag har iofs alltid trivits på jobbet och med mina uppgifter, men det blir ju extra roligt när man gör något som man fortfarande betalar sura CSN-pengar för varje månad.

Ikväll blir det Desperate Housewifes, en skål popcorn och lite lugn. Det var ett tag sen och jääääädrar vad skönt det ska bli.

Jag har inte så mycket annat än jobb och hemmet i skallen just nu. Mest jobb om jag ska vara ärlig. Jag drömmer om det, tänker på det varenda sekund jag är utanför jobbdörrarna också och känner att jag liksom aldrig riktigt slappnar av från det. Därför är det skönt att förlora sig i TV-seriernas magiska värld en stund.

Rätt skönt. Och medans jag skriver detta, busas det hem ett och annat avsnitt av andra serier som jag helt har missat att de börjat gå igen i USA. Så blir det när man inte har någon dator under hösten.

Well. Nu har jag dator *segerdans*
Over n out dudes


Inredning@ögonblink

Oj oj oj.
Det blir så bra här hemma. Får man säga så om sitt eget hem?
Nog för att jag alltid älskat den här lägenheten, ända sen visningen. Och nog för att jag har haft snygg inredning och så tidigare. Men nu är det "ta mig faen nå späschal" [uttalas a´la RonnyåRagge]

Jag har kånkat ut alla överblivna och utgågna grejer i förrådet. Köpt nya trådgardiner, krukor och lite grönt. Och det blir så fint!

Inte för att jag behövt göra allting själv, jag skulle ju kunna vänta på Tman. Men det kommer ju en massa folk på lördag, och då vill man ju att det ska vara så fint det går i alla fall.

Om jag tidigare längtat till denna flytt, så längtar jag nu till Tman kommer upp med sin kropp också. Ja....inte bara för kroppen som sådan *ler* utan för att då kan vi fortsätta plocka och inreda tillsammans.

Och snart är det jul.
Tack familjen för att vi lägger ned det här med julklappar. I alla fall till alla vuxna. Förr tyckte jag det var jätteroligt att köpa genomtänkta julklappar, skriva rim, göra fina speciella paket och sen se reaktionen på personen som fick klappen. Men nu...sen ett par år tillbaka innebär det inget annat än stress och byte av pengar. Jag vet inte, har det att göra med att man jobbar % och inte riktigt har/tar sig tiden för väl genomtänkta klappar?

Skönt är det i alla fall att "bara" behöva trängas och puttas i leksaksbutikerna (kanske de värsta av alla)

Jag letade lite i efter julen idag när jag var ute på stan. Men hur mycket julsånger som letar sig in i musikörat, hur mycket kanel och nejlikodoft som sprids överallt, hur mycket ljus det än är tända och hur mycket glögg som än dricka så har jag inte hittat julen i år. Undrar var den gömmer sig? Har det kanske att göra med att jag inte ens öppnat kartongen med julpynt iår?

Well, jag ska leta lite mer i slutet på veckan. Och i helgen blir det en fin lucia med tjejerna från jobbet. Då blir det glögg och andra starka drycker, kanske finns det lite jul och julefrid fär inunder någonstans :)

Men nu ska jag nog ta och slappa lite med en omgång guitarhero. Ja just det, jag har ju blivit med PS3 också - lyckan är gjord när man som som jag är uppvuxen med det första SEGA-spelet, commandore 64 och allt som går att ha efter det. Underbart! Favvospel? Lätt - Ty Tasmanian Tiger och Burnout-serien =)

Kram på er älskade änglar!
Over n out

Missade

Nämen, det är ju andra advent idag.
Det har gått mig helt förbi. Jag som brukar baka peppisar å ett pepparkakshus vid det här laget. Å lagat kola, å knäck...å lussebullar...å fördruckit mig på julmust....

Och allt det där har jag missat i år.
Vilken tur att det kommer flera år =)

Trevlig andra advent på er.

Pust

Flytten har gått
Och här sitter jag i ett inferno av hopvikta kartonger, halvurplockade kartonger, bubbelplast och sopsäckar.
Men jag är tillbaka i på nätet i alla fall. Käraste Tman  hade en bättre dator som nu har fått flytta in den också.

Ja, flytten gick väl som planerat. Mycket bubbelplast (att dansa på bubbelplast får en att tro att man är steppdansös by the way )Tunga grejer, fullt släp. Långa 6,5 timmar från Göteborg och upp till Hufvudstaden i regn och taskiga torkarblad. Skräpmat hela helgen. En del godis för att kicka igång kroppen med jämna mellanrum. En helt gigantisk säng. Snortung, men det är liksom värt det när det är tempurmadrasser. En ännu mer gigantisk soffa som inte passade alls där vi hade tänkt oss. Men lösningen blev bra ändå.

Och ett evigt uppackande. Jag har kört på i 16 timmar nu, konstant. Med ett avbrott för reprisen av Desperate Housewifes och lurre. Men det har gett resultat i alla fall. Vardagsrummet är så gott som kalrt så långt det går just nu. Köket är nästan klart, likaså sovrum å hall...å klädkammaren är klar. Pust.

Så, grejerna är på plats. Och Tmans själ. Men kroppen hans dyker upp först till jul. Så här ska jag ligga i den gigantiska sängen alldeles själv. Hur jag än lägger mig, kors eller tvärs, så sticker inte ens en tå utanför madrassen....King size som känns galet stor nu när man är ensam igen.

Well.
Det blir mycket jobb nu i veckan också. Deadline två på fredag. Nu måste jag fan klara det.

Å jag är sambo.
Snart ;)

Over n out dudes

"Kyrkobesök ingår"

På riktigt....Metro ska vara fiffiga ochskriva att man kan hitta bra resmål till jul inom Sverige. Och det är ju jättebra, alla har ju inte råd eller kanske inte ens lust att åka utomlands över jul. Och visst är det mysigt med julotta, det är ju då de flesta svenskar går i kyrkan.

Men en liten puff i sidan....nedan bild och bildtext är tagen ur dagens metro. "I de flesta hotells julpaket ingår kyrkobesök, antingen i otten eller på kvällen"

Jag hoppas verkligen att hotellen som erbjuder dessa "Kyrkobesök i ottan eller på kvällen"  inte tar ut extra för annat än kanske transport till kyrkan. För sist jag kollade så var det helt gratis att gå i kyrkan och inget som var avhänget att "bokas på hotellet".

Eller man kanske kan boka plats? Första bänken andra kudden till vänster! Närmast krubban! Kan man kanske boka predikstolen också....jag är ju ingen talare, men skulle vilja säga ett par ord om julen...

Hoppas verkligen att det bara är det vanliga "felet" hos skribenten - att tiden inte räckte till för att kolla upp fakta. ELLER att det kanske är så att besöket i kyrkan innehåller någon speciell guidning eller annat som de måste ta betalt för.

Well well. Bara en tanke så här 23 dagar före doppareda

RSS 2.0