"Kyrkobesök ingår"

På riktigt....Metro ska vara fiffiga ochskriva att man kan hitta bra resmål till jul inom Sverige. Och det är ju jättebra, alla har ju inte råd eller kanske inte ens lust att åka utomlands över jul. Och visst är det mysigt med julotta, det är ju då de flesta svenskar går i kyrkan.

Men en liten puff i sidan....nedan bild och bildtext är tagen ur dagens metro. "I de flesta hotells julpaket ingår kyrkobesök, antingen i otten eller på kvällen"

Jag hoppas verkligen att hotellen som erbjuder dessa "Kyrkobesök i ottan eller på kvällen"  inte tar ut extra för annat än kanske transport till kyrkan. För sist jag kollade så var det helt gratis att gå i kyrkan och inget som var avhänget att "bokas på hotellet".

Eller man kanske kan boka plats? Första bänken andra kudden till vänster! Närmast krubban! Kan man kanske boka predikstolen också....jag är ju ingen talare, men skulle vilja säga ett par ord om julen...

Hoppas verkligen att det bara är det vanliga "felet" hos skribenten - att tiden inte räckte till för att kolla upp fakta. ELLER att det kanske är så att besöket i kyrkan innehåller någon speciell guidning eller annat som de måste ta betalt för.

Well well. Bara en tanke så här 23 dagar före doppareda

Kommentarer
Postat av: DS

Det är såklart en PRAO som inte varit i kyrkan sedan hans/hennes mormor krävde att han/hon skulle döpas som skrivit bildtexten. Det vimmlar av folk utan koll på tillvaron, de skrämmer mig till vettet varje dag! Annars är det rejält lajbans att se din blogg igång igen. Nu tänker jag lägga till dig i länklistan, så det så! Bamsekram!

2008-12-01 @ 09:04:10
URL: http://fenixdrommar.blogspot.se
Postat av: Lunkentussen

I lööööööv it!!! Det är kanske så vi ska locka folk till kyrkan, få dem att tro att det kostar något eller så. Folk brukar vilja ha valuta för sina pengar... Smart tänkt....

2008-12-11 @ 00:35:08
URL: http://lunkentussen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0