Massor och inget

Jag vet...jag har varit katastrofalt dålig på att uppdatera här. I vanlig ordning när det är sommar, sol och en massa annat kul som väntar utanför dörren.

Jag har fortfarande semester. Så innerligt skönt. Enåenhalv vecka till. Sen blir det tillbaka till verkligheten.

Juli har bjudit på så otroligt många fina och bra stunder med nära och kära, men skulle jag ens försöka förklara och beskriva dem här - så skulle det dels bli ett antal sidor text = skittråkigt och dels så skulle texten inte göra händelserna rättvisa. Så jag låter bli och behåller min underbara minnen för mig själv =)

Just nu sitter jag och meckar med alla gamla bilder. Eftersom min hårddisk är ute på äventyr någonstans så tänkte jag att jag skulle ta och få ordning på alla foton och se vad jag egentligen blivit av med. Inte för att jag är speciellt duktig på att ta säkerhetskopior...men någonstans måste jag ju börja...så att vi kan blåsa den här väldigt infekterade datorn sen =)

Idag är första dagen på typ hela semestern jag är helt ensam och kvar hemma. Jag har ju lite svårt för det där med att vara ensam...men idag kändes det helt rätt. Jag och Trassel myser här hemma och min förbannat jävla piss huvudvärk gör oss sällskap också.

Tror att det snart får bli ett besök på huvudvärkskliniken. Det här går ju inte. Min mage och lever kommer trasas sönder innan jag är 30 år fyllda om jag fortsätter knapra så mycket smärtstillande som jag gör nu.

Well, annars mår jag toppen!


Hemma


Blurk.
Proppmätt efter att ha ätit upp den sista lyxmatlådan. För er som inte vet vad en lyxmatlåda är så kan jag meddela att det är en matlåda med något annat än vardagsmat i :) Enkelt va? Jag äter inte potatisgratäng och oxfilé med två olika såser till vardags i alle fall.

Men blurk. Nu ångrar jag det. Men det var det enda som fanns i denna övergivna lägenhet.

Har varit på västkusten en vecka och hunnit med både ett och annat. Lille Trassel var med ner och bodde hos ett par vänner och deras katt Sigge. Tack-å-lov så kom de bra överens och i nuläget verkar i alla fall Trassel sakna Sigge.

En snabbresumé av veckan:
Torsdag: Bil till götet. Trassel verkar lida av klaustrofobi och gick inte att ha i lådbagen, hon fick åka bil i sele och mutas med massa godis istället. Hem till Kungälv och umgås med Tmans familj. Med oss hade vi också D.
Fredag: Pissväder. En dyr tur till Freeport - cach out - things in. En massa fina kläder och grejer rikare. Urs vilken materialist jag är ibland! Flytta Trassel till veckans boende. Mycket umgänge med vänner. Kvällen bjöd grill följt av trevlig utgång med vänner och bekanta.
Lördag: Sovmorgon. Halvdant väder varför Liseberg blev bra. Vi åkte allt som var av värde att åka, spelade bort lite pengar på chokladhjul (jag som inte ens gillar choklad...måste ha snubblat när jag tänkte) Bio på kvällen - Johan Falkfilme. Sjukt bra! Dessutom som VIP med eget "säte", sällbart, eget litet bord och fri tillgång till popcorn och läsk. Där har sthlm något att lära!
Söndag: Lite geocaching, shopping (igen - det blev en dyr vecka det här) en kingsize på heaven 23, Danne åkte hemåt och vi själva tog en lugn kväll hemma med film (Rock´n´rolla - inte min typ av film, men de andra gillade den)
Måndag: En tur ut till Marstrand. Självklart i hällregn till en början men det sprack upp och belv en jättefuin dag. En del geocaching och mycket promenad. Fantastisk naturupplevelse med härliga klippor och lummig grönska. På kvällen lite party och grill med alla goa vänner.
Tisdag: Lugn hemmadag i Kungälv. Förvisso lite geocaching i skog och snår, men lugnt och skönt i solen. På kvällen bio med familj  Ice Age 3. Vi såg den i 3D och det rekommenderas varmt. 
Onsdag: En av veckans höjdpunkter - kajakpaddling! Hur kul som helst! Ett gött gäng amatörer och en tävlingspaddlare. Vi tog en 8 km runt delsjön och idag känner jag muskler jag inte trodde jag hade. Fantastiskt väder, varmt i vattnet och hur kul som helst! Thaimat och än mer umgänge med vännerna som tog hand om Trassel. På kvällen födelsedagfirande av Tmans mamma med finfin restaurang.
Torsdag: En raid på stan innan vi hämtade Trassel och sen begav vi oss hemåt, Trassel och jag. Vår käre A-katt skötte sug ypperligt på tåget och nu är vi hemma ensamma i en instängd lägenhet. Tman kommer om ett par dagar. 

På det hela taget, en jäkligt härlig vecka! Det känns som vi hunnit med mycket mer än tänkt, även om det kännts lite stressigt emellanåt att hela tiden ha något inplanerat. Borta är bra, och jag älskar västkusten -det gör jag verkligen. Och naturen på Marstrand skulle kunna få vilken Stockholmade som helst att abdikera. 

Vi får se vart vi tar vägen. Jag vill ju helst vara kvar i Stockholm, men blir det inte det - så blir det västerut.

Nu ska jag ta och fylla på mitt glas med en ny spritzer - och fortsätta min semesteralkoholism ;)

Puss på er
 
grill,


Hemma och mellanlandar

Åsså var festival två för denna sommar avklarad! Eller ja, jag kom ju hem i söndags, men har bara varit och vilat de senaste tre dagarna....jag numera officiellt för gammal för att gå på festivaler....(ljuger så tungen blir svart)

Arvika var brutalt! RFoligt, mycket nytt folk, grymma band, bra anordnat Back-stage-party, feta DJ...jag menar,...dansa under bar himmel i arvikaskogen...dessutom barfota....det är något speciellt.

Många och långa bad i varma insjöar. Mycket prat med människor jag ALDRIG trodde jag skulle komma närmare än jobbets gränser. Mycket åka bil. Mycket dricka. Många öronproppar. Mycket flytta runt i tält och torp. Mycket mycket kul.

Jag måste nog säga att den här festivalen toppar mina besök hittills. Kanske berodde det på att jag lämnade campen rätt mycket. Kände att jag inte hade där att göra riktigt. Exet med sin nya tjej på samma camp, och tjejen är dessutom en gammal kollega till mig. Njae...jag har inget emot att de är tillsammans...jag kände bara inte för att hänga med dem.

Så jag lämnade campen titt som tätt till lite trevligare breddgrader, än längre in i skogarna. Fantastiskt roligt!

Vilka band jag hann se....? Ja inte alla jag först ville, men topp fem är i alla fall, Depeche Mode, Thåström, The Sounds, Detekvitbyrån och Röyksopp,

Hunnit fylla år har jag gjort också. 28 stycken faktsikt. Födelsedagen var inget speciellt direkt, vi firade lite hemma dagen innan med massa hembakat, paket och mys på uteplatsen. Av käraste Tman fick jag DEN HÄR som inte bara är ett oumbärligt redskap i mitt geocachande, utan den kommer bli en bra kompis i höst när träningen sätter igång på allvar. Jag har hösten på mig att träna upp mig inför Vasan :)

Alldeles nyss lämnade mina små ljuslockiga änglar oss och lugnet lade sig över Nacka igen. Nu är det dags att packa, packa Trassels grejjer och mysa lite. För imorrn bär det av till Göteborg en vecka!

Vi ses på klipporna på västkusten!

Kram på er

Over n out

RSS 2.0