Känslan

Känslan av att dra ett djupt andetag som doftar nyregnad asfalt. Att titta upp på en åskblå himmel och se solen reflektera i fåglarna där uppe. Att njuta av huvudstaden i kvällens ljus. Då är känslan levande.

 

Känslan av att totalt uppfyllas av tonerna från en skicklig musiker och sångare. Att känna bröstkorgen vibrera av basgångerna. Att ohört sjunga med i refrängerna, känna gunget från publiken. Att vilja lägga sig ner och gråta för det är så smärtsamt. Att le av beundran och glädje. Då är känslan uppfylld.

 

Känslan av att hjärtat pumpar. Dunket i bröstet. I öronen. Glöden på kinderna och i ögonen. Att ta i och känna att kroppen responderar. Att känna att det finns mer energi och sedan utmattat hämta andan. Då är känslan energi.

 

Känslan av att vara omtyckt. Ett sms på morgonen. En kram på dagen. Ett mail på kvällen. En tanke på natten. En beröring av kärlek. En klapp av vänskap. Ett samtal av tröst. En diskussion av lust. Då är känslan behövd.

 

Känslan av nervositet. Något nytt, spännande. Som får kroppen att spritta. Som häver upp fötterna på tå. Som skapar fjärilslarver som killar och en koncentration. Att känna känslan av att kasta sig utför – utan att veta vart man landar. Då är känslan spänning.

 

Känslan av kunskap. Att veta att man är en känslomänniska. Att älska sina och andras känslor. Att våga visa dem. Då är känslan…känsla!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0