Hemma och mellanlandar

Åsså var festival två för denna sommar avklarad! Eller ja, jag kom ju hem i söndags, men har bara varit och vilat de senaste tre dagarna....jag numera officiellt för gammal för att gå på festivaler....(ljuger så tungen blir svart)

Arvika var brutalt! RFoligt, mycket nytt folk, grymma band, bra anordnat Back-stage-party, feta DJ...jag menar,...dansa under bar himmel i arvikaskogen...dessutom barfota....det är något speciellt.

Många och långa bad i varma insjöar. Mycket prat med människor jag ALDRIG trodde jag skulle komma närmare än jobbets gränser. Mycket åka bil. Mycket dricka. Många öronproppar. Mycket flytta runt i tält och torp. Mycket mycket kul.

Jag måste nog säga att den här festivalen toppar mina besök hittills. Kanske berodde det på att jag lämnade campen rätt mycket. Kände att jag inte hade där att göra riktigt. Exet med sin nya tjej på samma camp, och tjejen är dessutom en gammal kollega till mig. Njae...jag har inget emot att de är tillsammans...jag kände bara inte för att hänga med dem.

Så jag lämnade campen titt som tätt till lite trevligare breddgrader, än längre in i skogarna. Fantastiskt roligt!

Vilka band jag hann se....? Ja inte alla jag först ville, men topp fem är i alla fall, Depeche Mode, Thåström, The Sounds, Detekvitbyrån och Röyksopp,

Hunnit fylla år har jag gjort också. 28 stycken faktsikt. Födelsedagen var inget speciellt direkt, vi firade lite hemma dagen innan med massa hembakat, paket och mys på uteplatsen. Av käraste Tman fick jag DEN HÄR som inte bara är ett oumbärligt redskap i mitt geocachande, utan den kommer bli en bra kompis i höst när träningen sätter igång på allvar. Jag har hösten på mig att träna upp mig inför Vasan :)

Alldeles nyss lämnade mina små ljuslockiga änglar oss och lugnet lade sig över Nacka igen. Nu är det dags att packa, packa Trassels grejjer och mysa lite. För imorrn bär det av till Göteborg en vecka!

Vi ses på klipporna på västkusten!

Kram på er

Over n out

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0