Hemma å sjuk :(

Så...det var den påsken!
Förutom att jag varit sjukt hela helgen har den varit riktigt bra, det blir en snabbresumé:
Torsdag: Jobba jobba jobba. Trängas med alla andra i påsktrafiken. Efter 4 timmar framme i Borås där vi tillbringade natten hos M&M och i deras nyrenoverade hus. HUR mysigt som helst och ja...vi blev väl lite hussugna om ärligheten ska fram.
Fredag: Frulle tillsammans med M6M samt L&N, helt otippat att de också kom förbi, men vi var glada för vi vete sjutton hur vi annars skulle hinna träffa dem. Öl i solen, påskgodis och en massa pratprataprat. Mysigt! Sen iväg till Kungälv och Tmans pappa med familj. Middag, vin i all oändlighet, kortspel, prat och massa mys.
Lördag: Lång frukost. Strålande sol ute och ett besök hos J med familj gav några fräknar. Sen vidare till Tmans mamma som bjöd på galet god mat. Påskfika intogs på klipporna nere vid havet. Helt udnerbart att sitta och njuta av havsdoften (den har vi ju inte i Sthlm på samma sätt) och när vi ändå var där passade vi på att geocacha lite. Sen toffade tåget vidare till den gode A innan vi strandade i Kungälv igen för nattsömn.
Söndag: Upp tidigt och tillbaka till J för att äta frukost tillsammans, och sen bar det hemåt Stockholm och upp till mina föräldrar och familj för påskmiddag.
´
Så en väldigt intensiv helg med måga människor att träffa och prata med och det är ju inte så konstigt att min hals och röst gav upp :)

Idag är det onsdag och jag är hemma och sjuk. Jag provade gå till jobbet igår, men det gick inte. Världen snurrade för mycket, hostan gav aldrig med sig och ja...det var inte värt det. Och idag är jag också hemma. Något bättre faktiskt. Bara huvudvärken, hosta och snörvel kvar nu.

Och imorgon sticker jag till Åre. Det ska bli riktigt roligt faktiskt att få åka lite skidor och njuta av den sista vintern däruppe. Vi är ett gäng från jobbet som åker i privat regi - och det ska bli riktigt riktigt  roligt. Hoppas bara jag är frisk nog. Fast å andra sidan....jag kommer åka oavsett.

Ja, helgen var riktigt bra, vi har väl lärt oss en hel del om varandra och vår framtid. Man pratar ju lite hus, lite barn och hund och så vidare. Inte för att vi har bråttom någonstans, utan mest för att det är rätt skönt att beröra det i alla fall.

Det enda vi verkligen väntar på  nu är beskedet från Polishögskolan, om Tman kom in eller inte. Jag ber till alla Gudar som finns och hoppas verkligen att han kommer in. Om inte i höst, så till nästa vår. Det är ju det han vill. Det enda han vill.

Håll en tumme...oki?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0