Såna dära bra uttryck....

Världen är full av roligta uttryck, om man bara lyssnar på människorna som pratar....och nu hade hon hört två riktigt bra uttryck inom loppet av ett par dagar.

Det första hörde hon från sin Brao här i helgen och det skulle lika gärna kunnat vara hon som sa det om sig själv. Det behöver inte förklaras närmare....Känslomässig Bulldoozer.

Och nu, alldeles nyss i telefon med TMan...hälsosamt paranoid. Det ska man tydligen vara och det verkar ju...hälsosamt. Eller som en av bästa vännerna brukar säga.

"Jag fattar inte varför man går runt och är rädd för clowner eller möss. Man måste ju vara rädd för saker som är bra att vara rädd för, mörker eller fula gubbar på stan exempelvis."

Smarträdd, ville hon kalla det....och det verkade ju faktiskt gå lite hand i hand med hälsosamt paranoid.

Idag hade hon dessutom fått höra att hon är störd. Japp. Störd som i S-T-Ö-R-D. Det gjorde henne ingenting, hon hade i tre års tid fått höra av en så kallad vän att "hon var så knasig"...och ni vet väl att upprepar man en lögn tillräckligt många gånger så blir den sanning till slut. Så...hon blev knasig.

Men hon hade faktiskt varit duktig idag också...hon hade varit och tränat. Och med tanke på att hennes förtvinade och fettinbullade muskler inte har fått jobba speciellt mycket den senaste tiden så var det ett under att hon firtfarande stod på benen. Men det började göra lite ont....ända in i bröstbenet faktiskt...och i vaderna....och ljumskarna...

*går å tar ett bad*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0