Hyllor, slagborr och produktiv lördag

Idag hade hon minsann varit riktigt produktiv. Äntligen hade tavellisterna kommit på plats. De tavellister som hon tjajat om i ett halvår men som hon framförallt hade varit för snål för att köpa tidigare....men nu satt de så fint så fint på hennes vägg i sovrummet. Och redan nästa vecka skulle de fyllas med bilder på nära och kära. Bland annat skulle nog en bild på Brao komma upp, han som stått för slagborr och glada hejjarrop hela dagen idag. *tackar och bockar för hjälpen*

Han hade till och med trotsat betonggrus i ögonen och skrot på kläderna och borrat lite på hennes uteplats...eller i hennes grannars balkonggolv...som var hennes uteplatstak....det kommer bli så fint i sommar sen när alla ljuslyktor kommer upp ordentligt.

Så hon var nöjd. Det skulle bli riktigt fint det där.

Kvällen ikväll skulle bli jättelugn.
Hon hade varit ute och flängt så mycket den senaste tiden, att hon värdesatte en kväll hemma. Hon tänkte pilla lite med bilder, musik och bara vara för sig själv.

Nu hade hon bott ensam i exakt ett år. Det var stort. För henne var det stort. Hon hade grejat det. För exakt ett år sen hade hon suttit här hemma och funderat på hur fan hon skulle klara av det som komma skulle. Hon hade önskar att vrida fram tiden ett år bara för att då visste hon att hon skulle vara ur det värsta. Och nu var hon där, ett år senare. Och hon mådde bra. Riktigt bra för att vara helt ärlig.

En liten dipp denna kväll alldeles nyss bara. Men hon skulle försöka att inte ta åt sig personligen.
Svårt.
Men det var hennes val.
Och ett val har man alltid.


Kommentarer
Postat av: angelica

Hey vännen!
Visst är det helt sjukt vad tiden går snabbt, redan ett år sedan sen ditt liv tog en helomvändning, och se, du kom ut på andra sidan med ett leende på läpparna :)

Ibland brukar jag tänka på dig, på allt du gått igenom och allt du har övervunnit, and you're still going strong! Du är lite av en idol för mig! Tänkte bara säga det :)
Ta hand om dig tjejen!!kram kram

2008-02-12 @ 16:20:54
URL: http://www.angelicas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0