Saker hon funderade över....

- Hur kommer det sig att en del människor FORTFARANDE inte vet att bussdörrarna öppnas bara man kliver ned alternativt framåt ett steg och bryter reflexstrålen. Även om det fortfarande är lika underhållande att se paniken spridas i hela deras kropp när de tror att busschaufförerna skall låsa in dem i bussen ända till ändhållplatsen.

- Hur får GB till de där fina spiralerna av lakritsrippel inuti glasskuben? Kan man lika gärna göra något annat mönster än en spiral, eller blir det för svårt då? Tänk vad tufft med en luftballong eller nåt som mönster.

- Hur kommer det sig att hon vissa dagar verkar vara helt fulladdad av energi...så att hon på en och samma kväll trasar sönder fyra (!) lampor hemma bara genom att försöka tända dem?

- Hur kommer det sig att hon vissa dagar verkar vara riktigt liten och osynlig för hennes medresenärer i kollektivtrafiken? Idag blev hon bokstavligt talat uppkörd med näsan och hakan mot fönstret på tunnelbanan, så där så att det blev lite fula flottfläckar på fönstret när hon kravlat sig loss.

- Hur kommer det sig att män och kvinnor ibland kan ha så galet svårt att kommunicera? Är det den lilla X/Y-kromosomen som gör att förståelsen ibland dippar?

- Hur länge är det ok att spara gamla pojkvänners telefonnummer och kontaktuppgifter? Fast man inte har kontakt med dem eller ens vill ha kontakt med dem? Finns det någon magisk gräns?

- Varför blir man alltid så röksugen efter sex?

- Hur smart måste man vara för att bli astronaut? Eller kan man komma till rymden på något annat sätt när man inte har de åtskilliga miljoner det kräver som turist? 

- Hur faen ska hon stå klara av att stå ut med denna längtan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0