Hon erkänner....

...att hon inte var riktigt nykter när hon skrev föregående inlägg. Men det var en väldigt lyckad och väldigt kul kväll igår. Hon hade fått upp ögonen för sin sång igen, och det var riktigt riktigt bra.

Dagen idag var seg på förmiddagen, hon hade lite betongkeps på sig och tackade A och hundern Devil för ett härligt eftermiddagssällskap som dessutom fick med henne ut på långprommis. Mycket bra, och mycket trevligt.

En ny bok hade hon i handen också. Den omtalade, risade och rosade "Män är från mars och kvinnor är från Venus". Det var mycket intressant läsning och hon förkovrade sig gärna i hur hon själv kunde tänka för att utveckla sina relationer. Och hon kunde se vad som varit felet i tidigare relationer. Det ar utvecklande. Hon tyckte om att själv gå från klarhet till klarhet med sig själv. Inte för att människan någonsin blir fullärd, men att bara öppna gonen och vidga perspektivet lite hade hjälpt henne galet mycket den senaste tiden.

Mycket.
Och hon behövde fortfarande en hel del hjälp på traven.

Kommentarer
Postat av: Andréas

Hej,

Du får gärna berätta vad du tycker som är så bra i den boken. Hade jättesvårt för att läsa den. Tyckte det var upprepningar bara :-)

KRAM

2008-02-24 @ 21:05:04
URL: http://andreask.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0