Fel kust


Hon satt å smålog för sig själv, eller fånlog kanske är ett bättre ord?

Hon var hemma igen efter ett par underbara dagar på västkusten och Tman. Semestern hade inte kunnat börja bättre. Sol, 30 grader varmt, salta havsbad, fina middagar, födelsedagsfirande, presenter, vänner, grill, butiker, ännu mera vänner, föräldrar, luncher i solen, shopping, långa sovmorgonar, tv-spelande, soffmys, moppekörande, känslor av att vara 15 igen, mycket prat, mycket gos...ja...hon kunde hålla på i oändlighet. 

Hon var så inneligt glad helt enkelt. Det kändes som att de var två kuggar i ett stort maskineri som hela tiden matade på varandra, som hela tiden klaffade och tajmade varandra väl. Han fick henne att känna sig omtyckt, behövd och säker. Det fanns liksom inget annat alternativ än att det var de två. Det hade tagit lite tid innan de kom dit, men nu var de där. Och de trivdes. Som faen.
Från min senaste flygning.


Ballongeriet låg på hyllan en stund. Hon behövde nog en liten paus därifrån. Dels av det naturliga skälet att hon var för sen in med schemat för dagar hon kunde jobba. Men så här i efterhand blev det nog rätt bra ändå. En paus för att kunna sakna, för att kunna uppskatta det till fullo igen var nog bara av godo. 

Over n out dudes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0