Hemma, nöjd och glad

Hon var hemma igen!
Några riktigt härliga dagar i Götet hade satt spår i såväl hjärna och hjärta som humör. Hon kände sig...frisk....glad...uppåt!

Det hade varit dagar fyllda med prat, umgänge, poket, mat, fika, chaite, kaffe, tv, film, mys, gos och bara en massa "bara vara" vilket ju fortfarande kändes som det var ett måste för att på något sätt stabilisera tillvaron de var i. Riktigt gött hade hon haft det och hon längtade redan till nästa gång hon fick sätta näsan i hans nacke.

Tillbaka på jobbet hade hon varit idag också. Även om hon hade smygjobbat lite i mellandagar och någon timme här och var, så var det nu idag hon varit tillbaka på riktigt. Och nej, hon var inte riktigt redo för det. Hon ville ha mer kvalitetstid, hon ville ha mera verklighetsflykt och hon ville ha mera sömn! Eller var det kanske brist på rutiner som gjorde henne lite slö?

På vägen hem hade hon sett en man stå och byta bild på en gigantisk reklampelare. Ni vet en sån där liggande som brukar sitta utmed vägarna. Hon kunde inte låta bli att undra om man kunde ha klisterjobbet som heltidsjobb? Och får man gå nån utbildning i hur man sätter upp de där schabraken till bilder? Hon visste att de var indelade som i små rutor för att det skulle vara lättare att få upp dem...men ändå...måste man bevisa för någon åldrig man någonstans att man minsann kan klistra stora fyrkanter fem meter upp enbart med hjälp av två borstar?
Skulle hon själv få det jobbet utan några vidare instruktioner...skulle det kunna bli de mest fantastiska skapelserna...lite Svenskt Sigill här, lite Audi där....

Well, tur att hon har sitt jobb som hon älskar. Ingen i Sverige ska behöva stå ut med hennes okunskap i tapetsering...
Hennes egna reklampelare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0