Härligt härligt...

Idag var det söndag.
Hon hade fått sova inte mindre än 12 timmar i sträck denna natt. Riktigt skönt! Solen strålade ute och hon hade precis kört ett träningspass ned till Ica MAxi och tillbaka...på vägen ned lastad med pant och återvinning...på vägen hem lastad med matvaror för en himlarns massa pengar. Och en himlarns massa kilo att släpa hem.

Ett tag hade hon undrat om hon inte skulle låna en kundvagn och släpa hem allting i. Men med tanke på desa vagnars rasslade och ovilja att styra åt samma håll som hon....så bestämde hon sig för att ta sin ganska fina, relativ nyinköpta väska på hjul att packa i. Hon såg verkligen ut som en packåsna...med hjulväskan....ryggsäck...en fetingkasse uppepå hjulväskan, en kasse i handen och till råga på allt en förpackning med toapapper (ni vet dom som alltid är så jättesmidigt att transportera) under armen. Men det gick bra. Ryggan brakade bara en gång och alla konserver rullade bara ut över bilvägen en gång. Så hon var rätt nöjd ändå, och trött.

Fredagen hade gått i partyts tecken med hemmafest och utgång i Uppsala. Hon tänkte aldrig berätta vart de hade hamnat, men det räckte nog med att säga fjortisar, så förstår säkert alla att de hade vänt hem igen för fortsatt hemmafest och guitar hero. Hon och TMan hade pratat lite under natten och hon önskade att hon hade spelat in samtalet. Inte för att hon inte minns det, utan för att hon så gärna ville ha det och lyssna på om och om igen. Det samtalet hade ingett henne så otroligt mycket känsla, självförtroende och hopp. Och det kändes...så varmt och skönt i själen hennes.

Lördagen hade försvunnit i resa hem, trötthet och sömn. Hon hade sovit hela dagen igår och faktiskt inte brytt sig ett jota om det. Hon hade pratat lite i telefon, mailat lite, sett en film och sen gått och lagt sig igen med ett leende på läpparna efter trevlig sms-konversation. 

Och här var hon nu, söndag. Med kyl å frys full med mat. Men ostädad lägenhet som ropade efter en vals med snabeldraken,  med en belönande varmdusch som väntade så snart hon var klar. Riktigt produktiv är hon alltså.

Och nöjd. Så jäklarna nöjd med allt just nu. Jobb, vänner, TMan, känslan i hennes hjärta, själ och mage, ja...hon var nöjd helt enkelt. Det enda som saknades är ju pengarna, men så är det ju alltid.

*nöjd*

Kommentarer
Postat av: Epsilon

Vad spelar pengarna för roll när du har allt det där andra...go girl...jag tror på dig!

2008-01-29 @ 20:00:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0